Na het succes van vorig jaar organiseert de Dutch Data Center Association (DDA) op 10 oktober 2018, de Dag van de Duurzaamheid, de tweede editie van het Datacenter Restwarmte & Innovatie congres. Dit jaar vindt het congres plaats in de Johan Cruijff Arena, een van de duurzaamste stadions ter wereld.

Een datacenter genereert veel warmte en tot op heden werd deze warmte alleen maar afgevoerd en ging de energie verloren. Al enkele jaren wordt er geëxperimenteerd met manieren om gebruik te maken van de “afval” warmte van datacenters.

Tijdens het congres datacenter restwarmte en innovatie 2017 zijn er plannen gemaakt voor het gebruik van restwarmte en ondertussen zijn er ook al enkele toepassingen in uitvoering.

Op woensdag 10 oktober van 12:00 tot 18:00 uur tijdens het Datacenter restwarmte en innovatie evenement wordt laten zien wat er tot nu toe voor innovatieve ontwikkelingen zijn geweest en welke nieuwe plannen en ideeën er klaar liggen om gebruik te maken van de rest warmte.

VOOR WIE?

Het congres heeft als doel om echt stappen te zetten en concreet projecten te initiëren en te versnellen. Het congres brengt 200 tot 250 bezoekers van diverse pluimage bij elkaar, waaronder datacenters, beleidsmakers, vastgoed professionals, warmte- en energiebedrijven, engineers, leveranciers en financiers.

Tijdens het evenement ga ik proberen door middel van een vlog je een beeld te geven over waar iedereen mee bezig is en hoe dit eruit ziet.

Klik hier voor meer informatie, het programma en om je aan te melden.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.