Over Datacenterbaas

Mijn naam is André Koppies en al ruim 11 12 jaar werkzaam op datacenters. Op dit moment ben ik process en quality coordinator bij hosting provider Leaseweb

Mijn doel is om jullie meer inzicht te geven over wat een datacenter nou eigenlijk is, wat je er allemaal kunt doen, wie je er kunt vinden en wat je er allemaal aan hebt. Aangezien ik social media, vloggen en bloggen enorm leuk vind bedacht ik me deze website te starten en door middel van vlogs en blogs meer aandacht te schenken aan de datacenterwereld..

Aangezien datacenters als paddenstoelen uit de grond schieten en wij als consumenten steeds meer gebruik maken van diensten die op datacenters geleverd worden lopen we straks tegen het probleem aan dat we een te kort aan mensen gaan hebben.

Of je nu elektricien bent, koelmonteur, netwerk specialist of kabelmonteur bent. Op een datacenter is er zeker iets te vinden wat je interessant vind.

Ben jij op zoek naar een baan op een Datacenter

We zijn bij Leaseweb op zoek naar datacenter talenten. Kijk hier of er een vacature bij zit die bij je past en solliciteren maar!

Klik hier voor datacenter vacatures bij Leaseweb